کدام کشورها بدترین کیفیت هوا را دارند؟

کدام کشورها بدترین کیفیت هوا را دارند؟

آبیاری: به گزارش آبیاری، خراسان رضوی آلودگی هوا بزرگترین خطر سلامت محیط زیستی برای بشر است که منجر به مرگ بیشتر از ۶ میلیون نفر در سال می شود و هزینه اقتصادی آن بالغ بر ۸ تریلیون دلار است.


به نقل از ویفروم، طبق گزارش جهانی کیفیت هوا شرکت آی کیوایر سوئیس در سال ۲۰۲۲، این تجزیه وتحلیل نشان داد که از ۱۳۱ کشور، منطقه و قلمرو مورد بررسی، تنها ۱۳ مورد از دستورالعمل های سازمان بهداشت جهانی در مورد سطح غلظت سالانه ذرات معلق PM۲.۵ یا کمتر از ۵ میکروگرم بر متر مکعب در سال ۲۰۲۲ را رعایت کردند که خیلی از آنها در اقیانوسیه بودند.
بررسی ها نشان داده است که کیفیت هوا تا چه حد در سطح جهان متفاوت می باشد، شهرهایی مانند لاهور پاکستان (۹۷.۴) و دهلی هند (۹۲.۶ میکروگرم ذرات PM۲.۵ در هر متر مکعب) بیشتر از ۱۰ برابر دستورالعمل های سازمان بهداشت جهانی انتشار داشته اند.
ریِکیاویک پایتخت کشور ایسلند با ۳.۳ میکروگرم و تالین پایتخت و بزرگترین شهر کشور استونی با ۴.۸ میکروگرم از معدود شهرهایی بودند که دستورالعمل ها را رعایت می کردند.
بر طبق این گزارش، آلودگی هوا بخصوص جوامع صدمه پذیر را تحت تاثیر قرار می دهد، به صورتی که بر طبق این گزارش، بیشتر از ۹۰ درصد از مرگ های ناشی از آلودگی در کشورهای کم درآمد و با درآمد متوسط رخ می دهد.
آفریقا همینطور آسیای مرکزی و جنوبی به علت داشتن بالاترین میانگین سالانه غلظت PM۲.۵ بر مبنای جمعیت، آلودگی بیش از اندازه را نشان دادند.




منبع:

1402/01/01
20:13:33
5.0 / 5
402
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
آبیاری
persianwet.ir - مالکیت معنوی سایت آبیاری متعلق به مالکین آن می باشد