استاندار خوزستان:
جلوی آتش زدن مزارع نیشکر و شلتوک در خوزستان گرفته شود
به گزارش آبیاری، استاندار خوزستان ضمن اشاره به آتش زدن مزارع نیشکر و شلتوک در استان اظهار داشت: حتما باید جلوی آتش زدن مزارع نیشکر و شلتوک گرفته شود و مسؤلان در این خصوص باید اطلاع رسانی کنند.
به گزارش آبیاری به نقل از مهر، علی اکبر حسینی محراب عصر امروز شنبه در نشست شورای کشاورزی خوزستان اظهار نمود: از جهاد کشاورزی استان برای افزایش تولید در هکتار محصول گندم، کلزا و دیگر محصولات برنامه می خواهیم و شورای کشاورزی باید آنرا مصوب و ساز و کاری را برای آن مشخص نماید.
استاندار خوزستان عنوان کرد: اگر سال قبل میانگین تولیدات کشاورزی ما ۲ تن در هکتار شده باشد این مقدار باید به ۳.۵ تا چهار تن برسد و در این خصوص حرکت نماییم.
حسینی محراب با اشاره به اینکه کشاورزانی داریم که ۱۰ تن در هکتار تولید می کنند، اضافه کرد: باید کاری کرد که تمام کشاورزان به این سطح از تولید برسند و برای تحقق این مهم باید از تجربیات متخصصین کشاورزی استفاده نمایند.
وی با تکیه بر استفاده از تجربیات کشاورزان و استانهای دیگر در کشت محصولات کشاورزی، اظهار داشت: باید برنامه هایی برای افزایش تولید گندم در هکتار انجام داد چون که گندم محصول استراتژیکی و راهبردی ما است.
حسینی محراب ضمن اشاره به آتش زدن مزارع نیشکر و شلتوک در خوزستان اظهار داشت: حتما باید جلوی آتش زدن مزارع نیشکر و شلتوک گرفته شود و مسؤلان در این خصوص باید اطلاع رسانی کنند.
وی اضافه کرد: از تجربیات کشاورزانی که مزارع خویش را آتش نمی زنند بطور حتم استفاده گردد چون که عناصری موجود در خاک که در این آتشسوزی ها می سوزند، می توانند به افزایش تولید محصول کمک کنند اما آنها را با سوزاندن مزارع از بین می برند.
حسینی محراب بیان نمود: اداره محیط زیست و جهاد کشاورزی جرایم سنگینی را که قانون در مورد سوزان مزارع عنوان کرده است باید اعلام نماید و این قوانین باید ضمانت اجرایی داشته باشند.
وی اظهار داشت: چند روز گذشته روزهای بسیار بدی به لحاظ آلودگی برای شهر های اهواز و شوشتر بود و مردم درگیر آن بودند.
حسینی محراب با تکیه بر پیگیری استمهال وام های کشاورزی در خوزستان اضافه کرد: اگر دولت در این خصوص چیزی را عنوان کرده وظیفه ما پیگیری است و اگر نیاز باشد بطور حتم نامه نگاری نماییم.
حسینی محراب اظهار داشت: سازمان آب و برق هم تحلیل و بررسی خویش را در ارتباط با هوا، آب و بارندگی های سال جاری عرضه نماید چون که تأمین آب در خوزستان خیلی مهم می باشد.
وی با تکیه بر اجرای طرح های آبخیزداری در خوزستان اظهار داشت: از همه ماشین آلات دولتی دولتی جهاد، سپاه و هر نهادی که امکاناتی دارد باید برای تبدیل زمینهای بیابانی و مناطقی که مستعد ریزگرد در فصل تابستان هستند، کمک گرفته شود.
حسینی محراب اظهار داشت: اگر منابع آبی را در خوزستان مدیریت نکنیم اساسا در آینده با مشکل مواجه خواهیم شد چون که هم تبخیر و هم هدررفت آب در استان بالا است.
وی با تکیه بر مصرف بهینه آب در خوزستان اضافه کرد: نباید کاری نماییم که آیندگان به علت بی آبی ما را لعنت کنند؛ البته از آغاز سال جاری ذخایر آبی خوبی در استان داشتیم.
حسینی محراب بیان نمود: آبیاری زیرسطحی بهترین نوع آبیاری است اما اساسا کشاورزان نمی توانند هزینه های این شیوه آبیاری را پرداخت کنند وگرنه شرایط اجرای آن در استان خوزستان وجود دارد.
وی اظهار داشت: جوانان ما باید همت و برای این شیوه آبیاری رقابت کنند تا هزینه های کمتری توسط کشاورزان پرداخت گردد از طرفی آب زیادی را هم میتوان ذخیره کرد.
منبع: persianwet.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب