افزایش ۱ و هفت دهم برابری پلاک های ثبتی کشاورزی در ۱۱ ماهه سال جاری

افزایش ۱ و هفت دهم برابری پلاک های ثبتی کشاورزی در ۱۱ ماهه سال جاری

به گزارش آبیاری، مجموع پلاک های ثبتی کشاورزی در ۱۱ ماهه سال جاری ۱.۷ برابر از نظر تعداد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.



به گزارش آبیاری به نقل از مهر، محمد احمدی، مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری اراضی کشور با اشاره به اینکه مجموع پلاک های ثبتی کشاورزی در ۱۱ ماهه سال جاری ۱.۷ برابر از نظر تعداد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است، اظهار داشت: پلاک های ثبتی کشاورزی به لحاظ مساحت هم ۱.۶ برابر نسبت به سال قبل افزایش نشان داده است.
وی اظهار نمود: از آغاز سال ۱۴۰۲ تابحال ۸۲۲۴ پلاک ثبتی به مساحت حدود ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار هکتار غیر ملی مصوب داریم.
وی افزود: سال جاری استان کرمانشاه با تعداد ۸۰۱ پلاک ثبتی کشاورزی و با مساحت ۲۷۲ هزار هکتار در رتبه برتر قرار دارد.
احمدی اظهار داشت: استانهای همدان، کردستان، سیستان و بلوچستان و اصفهان در حوزه پلاک های ثبتی کشاورزی، در رتبه های بعدی هستند.
حفظ کاربری اراضی کشاورزی از الزامات پایداری امنیت غذایی
در این نشست، معاون حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور هم با عرضه گزارشی اظهار داشت: تعداد ۶ هزار و ۲۸۱ مجوز تغییر کاربری اراضی کشاورز به مساحت ۳ هزار و ۵۶ هکتار در ۱۱ ماهه سال جاری صادر گردیده است.
علیرضا گودرزی افزود: در این زمان استان زنجان با صدور ۸۲۰ مجوز تغییر کاربری اراضی کشاورزی، آذربایجان شرقی با ۵۲۶ مجوز و خراسان رضوی با ۴۳۵ مجوز در رتبه نخست تا سوم قرار دارند.
وی تعداد تغییر کاربری غیر مجاز اراضی کشاورزی شناسایی شده در ۱۱ ماهه سالجاری را بیشتر از ۶۰ هزار مورد عنوان و ابراز کرد: از این تعداد ۳۶ هزار مورد بر مبنای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی قلع و قمع شده اند.
گودرزی با تکیه بر اینکه مجوزهای صادر شده برای تغییر کاربری اراضی کشاورزی باید دو بار در سال توسط سازمان های جهاد کشاورزی استان ها نظارت و بررسی شود، خاطرنشان کرد: مطابق ماده (۱) آیین نامه اجرایی قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی نیز، دستگاههای صادر کننده موافقت اصولی و جواز تأسیس، مکلفند در زمان صدور مجوز و بهره برداری از مجوزهای مورد نظر، نظارت داشته باشند و گزارش های خویش را به سازمان های جهاد کشاورزی استان ها عرضه کنند.
وی با بیان اینکه رویکرد دستگاههای صادرکننده موافقت اصولی بیرون از وزارت جهاد کشاورزی در جهت حفظ اراضی کشاورزی نیست، اظهار داشت: حفظ کاربری اراضی کشاورزی از الزامات پایداری امنیت غذایی در کشور است و این در شرایطی است که رویکرد دستگاههای صادر کننده موافقت اصولی خارج از وزارت جهاد کشاورزی در جهت اجرای طرح های مورد نظرشان، دنبال آن هستند که راندمان کار خویش را بالا ببرند.

1402/12/09
14:02:50
5.0 / 5
484
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
آبیاری
persianwet.ir - مالکیت معنوی سایت آبیاری متعلق به مالکین آن می باشد