فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
به گزارش آبیاری، رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری موسسه تحقیقات علوم دامی، از فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در این مرکز اطلاع داد.
به گزارش آبیاری به نقل از مهر، کاظم بروفه، رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری مؤسسه تحقیقات علوم دامی ضمن اشاره به اینکه پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان، یکی از اصلی ترین سیاست های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به حساب می آید، اظهار داشت: هم اکنون ۱۹ واحد و هسته فناور که حوزه فعالیت شان دام و طیور است، تحت حمایت مرکز رشد مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور فعالیت می نمایند. از این ۱۹ مورد ۱۷ واحد فناور و ۲ مورد هسته فناور است. همینطور ۲ واحد، جز شرکتهای دانش بنیان است که در مبحث هایی مانند تغذیه و خوراک دام (۱۱ مورد)، تولید مثل دام (یک مورد)، زنبورعسل (۵ مورد) و امور خدماتی (۲ مورد) فعالیت دارند.
بروفه، شرکتهای کوچک و متوسط فناوری را یکی از پایه های رونق اقتصادی، توسعه فناوری، کارآفرینی و تقویت تولید ملی دانست و اضافه کرد: توسعه این شرکت ها در گرو ایجاد زیرساخت های لازم برای کاهش خطرپذیری آنها در دوران شروع فعالیت است و یکی از مهم ترین زیرساخت ها، مراکز رشد واحدهای فناوری خواهد بود.
وی اظهار نمود: مرکز رشد واحدهای فناوری برای کارآفرینان و واحدهای کوچک و متوسطی که دارای ایده های محوری قابل تجاری شدن هستند، برای چند سال با عرضه اطلاعات، مشاوره های ضروری، خدمات، تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی در حد امکان به ارتقای آنها کمک کرده و آنها را برای حضور مستقل و مؤثر در صحنه فناوری کشور آماده می کند.
رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری علوم دامی با تکیه بر اینکه بهره وری حداکثری از پتانسیل ها و ظرفیتهای موجود در مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در جهت رونق اقتصاد دانش بنیان از لزوم های این مجموعه تحقیقاتی است، توضیح داد: استراتژی اصلی «مرکز رشد واحدهای فناور علوم دامی»، ایجاد بستری مناسب به منظور جذب کارآفرینان و فارغ التحصیلان علوم دامی، واحدهای R&D شرکتهای پیشرو و بزرگ، شرکتهای Spin Off (شرکت بزرگ تری که به چند کسب و کار خردتر و مستقل تقسیم می شود)، اعضای هیأت علمی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در جهت تجاری سازی و توسعه دانش های فنی منتج از تحقیقات به عمل آمده توسط محققان علوم دامی، تولید محصولات دانش بنیان قابل عرضه به بازار و در نهایت رشد اقتصادی منطقه و کشور است.
وی بیان نمود: واحدهای فناوری که ایده محوری و حوزه اصلی پژوهشی آنها حول اهداف «چشم انداز استراتژیک یا نقشه راه مؤسسه» برای ارتقای مشارکت با بخش غیردولتی و برون سپاری بخشی از تحقیقات حوزه دامپروری به بخش خصوصی باشد، در جهت اجرای طرح های توسعه محور، در اولویت حمایت قرار خواهند داشت.
منبع: persianwet.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب