دو تفاهمنامه در جهت جهش تولید در دیمزارها به امضا رسید

دو تفاهمنامه در جهت جهش تولید در دیمزارها به امضا رسید

به گزارش آبیاری، وزارت جهاد کشاورزی دو تفاهمنامه همکاری به صورت جداگانه برای بکارگیری کارشناسان و فارغ التحصیلان کشاورزی و توسعه حمایت های بیمه ای برای پیشبرد اهداف طرح جهش تولید در دیمزارها منعقد کرد.



به گزارش آبیاری به نقل از مهر، امروز دوشنبه ۱۰ دیماه ۱۴۰۳ در صد و شصت و چهارمین نشست ستاد ملی طرح جهش تولید در دیمزارها، تفاهمنامه بکارگیری کارشناسان و فارغ التحصیلان کشاورزی در طرح جهش تولید در دیمزارها میان علیرضا مهاجر معاون امور زراعت، حجت اله علی محمدی رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی، عظیم رجایی مشاور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور به امضا رسید.
در مراسم امضای این تفاهمنامه همکاری، علیرضا مهاجر، معاون امور زراعت اظهار داشت: از آنجاییکه تمام ارکان طرح جهش تولید در دیمزارها، دانش بنیان است، ازاین رو یکی از پایه های اصلی این طرح، استفاده از دانش کارشناسی روز کشاورزی است.
وی اضافه کرد: با عنایت به وسعت دیمزارهای کشور، سازمان های جهاد کشاورزی استان ها پاسخگوی بکارگیری کارشناسان مورد نیاز در کل این عرصه ها نیستند و ازاین رو هر سال با امضای تفاهمنامه همکاری، ۵۰ درصد معادل حدود ۱۵۰۰ کارشناس از جانب سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور به این طرح می پیوندند.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون حدود ۶۸ درصد کشت محصولات هدف گذاری شده در چارچوب طرح جهش تولید در دیمزارها محقق شده و باقی محصولات در ارتباط با کشت بهاره هستند.
مهاجر به تحریم ها و جنگ در منطقه اشاره نمود و اظهار داشت: ما نمی توانیم به هیچ بهانه ای سفره مردم را نادیده بگیریم.
بنابراین گزارش، در قسمت دوم این نشست، تفاهمنامه همکاری سه جانبه هم برای توسعه حمایت های بیمه ای میان معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی، نماینده ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و معاون صندوق بیمه کشاورزی منعقد گردید.
در مراسم امضای این تفاهمنامه همکاری، معاون امور زراعت اظهار نمود: این تفاهمنامه همکاری با هدف پشتیبانی از کشاورزان و بخصوص دیم کاران که بیشترین تاثیر را از تغییرات اقلیمی متحمل می شوند، تهیه و امضا شده است.
مهاجر اضافه کرد: حداقل سطحی که در این تفاهمنامه همکاری در چارچوب طرح جهش تولید در دیمزارها دیده شده، بین ۲ تا ۶ میلیون هکتار است که ۴ میلیون هکتار آن در ارتباط با گندم خواهد بود و از محل بند ۳ ماده ۳۳ از راه صندوق بیمه و بر مبنای اسناد بالادستی برنامه هفتم توسعه درحال پیگیری است.
وی افزود: باقی محصولات جو، دانه های روغنی، حبوبات، گیاهان علوفه ای و دارویی هم در چارچوب این تفاهمنامه همکاری شامل بیمه ویژه خواهند شد.


منبع:

1403/10/11
10:47:08
5.0 / 5
32
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
آبیاری
persianwet.ir - مالکیت معنوی سایت آبیاری متعلق به مالکین آن می باشد