۱۳ پروژه شاخص در حوزه کشاورزی شاهرود افتتاح می گردد
به گزارش آبیاری، مدیر جهاد کشاورزی شاهرود اظهار داشت: طی ایام الله دهه مبارک فجر ۱۳ پروژه شاخص شامل هفت طرح اقتصادی و شش طرح تملک دارایی (عمرانی) در مجموعه جهاد شهرستان افتتاح می گردد.
به گزارش آبیاری به نقل از مهر، حمید آقابیکی پس از ظهر سه شنبه در نشست خبری با حضور رسانه ها و خبرنگاران شهرستان شاهرود در مجموعه جهاد کشاورزی این شهرستان از افتتاح ۱۳ پروژه شاخص شامل هفت طرح اقتصادی و شش طرح تملک دارایی یا همان طرح های عمرانی اطلاع داد.
وی با اشاره به اینکه طرح های اقتصادی قابل بهره برداری طی دهه فجر سالجاری اعتباری بالغ بر یک هزار و ۶۴۱ میلیاردریال دارند، اضافه کرد: اعتبارات طرح های تملک دارایی هم ۴۷ میلیارد و ۶۸۴ میلیون ریال اعتبار خواهند داشت.
مدیر جهاد کشاورزی شاهرود از افتتاح متمرکز طرح های مذکور همزمان با روز جمعه پیش رو با حضور استاندار سمنان و تعدادی از مسؤلان اطلاع داد و اظهار داشت: قطعه بندی گوشت، پرورش گاو شیری، مرمت قنوات، طرح مرغداری، آبیاری نوین و … در زمره طرح های قابل بهره برداری در این ایام در شهرستان شاهرود است.
آقابیکی با اشاره به اینکه هفت پروژه اقتصادی قابل بهره برداری در شهرستان شاهرود ۲۹ اشتغال مستقیم و ۸۱ اشتغال غیر مستقیم ایجاد خواهند کرد، بیان داشت: طرح های عمرانی هم ۱۶ شغل مستقیم و ۱۸ اشتغال غیرمستقیم ایجاد خواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ هشت پروژه سیستم آبیاری نوین شاخص به میزان ۱۳۶ هکتار و اعتبار ۴۰ میلیاردریال اجرا شده است، اضافه کرد: امسال هم ۱۷ طرح به میزان ۱۱۱ هکتار در دست اجرا قرار دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شاهرود با اشاره به اینکه از محل تملک دارایی سال قبل سه پروژه راه اندازی کانال آب کشاورزی به طول چهار کیلومتر و ۴۰۰ متر اجرایی شده است، اظهار داشت: پنج طرح راه اندازی قنوات هم به میزان ۵.۴ کیلومتر هم امسال در دست اجرا قرار دارد.
آقابیکی با اشاره به اینکه ۳۴ درصد از اراضی کشاورزی شهرستان شاهرود به آبیاری نوین مجهز است، بیان نمود: شاهد اجرای این سیستم ها در ۱۱ هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی شهرستان هستیم.
وی در مورد طرح راه اندازی شهرک ۴۰۷ هکتاری در منطقه قطار زرشک و در جواب سوال خبرنگار مهر در رابطه با استعلام از جهاد کشاورزی اظهار داشت: جهاد با این طرح مخالفت داشته و هیچ استعلامی هم از این اداره گرفته نشده است همینطور مخالفت جهاد به علت مرتعی بودن منطقه و قرار گیری در محل چهار قنات مهم شهرستان شاهرود است که قنات آب آشامیدنی شاهرود و بسطام را تأمین می کند.
مدیر جهاد کشاورزی شاهرود با اشاره به اینکه این شهرستان مزیت ها و ظرفیتهای اساسی در زمینه کشاورزی و دامداری دارد، اظهار داشت: از آنجائیکه خرده مالکی یکی از آفت های کشاورزی شهرستان است جهاد توسعه کشت یکجا را دنبال و در روستای میغان هم طرح یکجاکشتی به شکل پایلوت اعمال شده است.
منبع: persianwet.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب