معاون وزیر جهاد كشاورزی:
سال گذشته نزدیك به یك میلیون تن شیر خام صادر شد
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: سال قبل حدود یک میلیون تُن شیر خام صادر شده و این صنعت به خوداتکایی رسیده است.
مرتضی رضایی روز سه شنبه در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه بین المللی دام، طیور، آبزیان و دامپزشکی که در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان برگزار شد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه کرد: سال قبل تولید شیر در ایران به مرز ۱۱.۵ میلیون تُن رسید که نزدیک به یک میلیون تُن آن صادر شد.
وی اضافه کرد: پیشبینی می شود سال جاری تولید شیر به ۱۱.۹ میلیون تُن برسد که این نشانه خوداتکایی در این صنعت و تأمین کامل نیازهای داخلی است.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی به تولید به ۸۷۰ تا۸۸۰ هزار تُن گوشت قرمز در ایران هم اشاره نمود و اظهار داشت: سال قبل در کشور بیشتر از ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تُن گوشت مرغ صنعتی تولید شد که با احتساب ۲۰۰ هزار تُن تولید گوشت شترمرغ، بوقلمون، مرغ مادر و مرغ تخمگذار، در انتهای دوره مجموع تولید گوشت طیور کشور به از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن می رسد.
وی افزود: برگزاری رویدادهایی مانند این نمایشگاه که دامداران و مرغداران را با فناوری ها، داروها، تجهیزات و مواد جدید آشنا می کند باعث ارتقا این صنعت می شود و می تواند گام مهمی در راه ارتقا کمی و کیفی تولیدات شامل ایجاد ترکیبات ژنتیکی دام و افزایش تولید شیر و گوشت با اجرای طرح های اصلاح نژاد شود.
رضایی همینطور ضمن اشاره به بالا بودن ضریب نفوذ فناوری در صنعت دامپروری کشور اظهار داشت: جز دامداری های روستایی، همه دامداری های کشور به شکلی از تکنولوژی های جدید استفاده می نمایند.
اصفهان از مناطق اصلی کشور در حوزه صنایع مختلف کشاورزی به حساب می آید و نقش بسزایی در تولید انواع محصولات ایفا می کند بطوری که از نظر رتبه بندی با تولید سالانه یک میلیون و ۳۷۰ هزار تُن شیر در جایگاه نخست قرار دارد و با تولید ۲۰۰ هزار تُن گوشت مرغ و یکصد هزار تُن تخم مرغ، جایگاه دوم کشوری را به خود مختص کرده است.
استان اصفهان یکی از قطب های تولیدات دامی کشور و با ۲ هزار و ۶۰۰ واحد مرغداری صنعتی، ۱۷ کشتارگاه طیور و ۳۳ کشتارگاه دام و بیشتر از ۱۰ هزار مرکز بسته بندی و فرآورده های خام دامی دارای ظرفیت مناسب در این بخش اقتصادی می باشد.
این استان دارای بیشتر از هفت میلیون و ۸۰۰ هزار راس انواع دام است که این خطه را به یکی از قطب های تولید فرآورده های دامی در کشور تبدیل نموده است.
اصفهان رتبه اول تولید گوشت مرغ و بوقلمون، رتبه چهارم تولید گوشت قرمز، رتبه دوم تولید تخم مرغ و رتبه اول تولید شیر خام و رتبه سوم تولید عسل کشور را داراست.
نمایشگاه بین المللی دام، طیور، آبزیان و دامپزشکی به مدت پنج روز تا ۲۱ خرداد جاری در ۱۷ هزار مترمربع فضای محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان با هدف معرفی کالاها و محصولات جدید و فناوری های نو در صنعت دام و طیور، ایجاد فرصت تعامل با تولیدکنندگان، بازرگانان و متخصصان، ایجاد فرصت عقد قراردادهای کاری و دریافت نمایندگی برپاست.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب