رئیس انجمن تولیدكنندگان شیرخشك نوزاد در گفت وگو با آبیاری خبرداد؛

تولید ۲۷ میلیون قوطی شیر خشک تا پایان مرداد

تولید ۲۷ میلیون قوطی شیر خشک تا پایان مرداد

به گزارش آبیاری، رییس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد از تولید 27 میلیون قوطی شیر خشک تا پایان مرداد آگاهی داد و اظهار داشت: نیاز سالانه بازار 61 میلیون قوطی است.



به گزارش آبیاری به نقل از مهر، شیرخشک نوزاد یکی از کالاهای اساسی بوده که همچنان ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت می کند. در چند هفته اخیر شیرخشک برخی نوزادان گرفتار نوسان قیمت شده بوده و داروخانه ها تعدادی محدود به فروش می رساندند؛ این در حالیست که هانی تحویل زاده، رییس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد از تولید ۲۷ میلیون قوطی شیر خشک تا پایان مرداد آگاهی داد و به خبرنگار مهر اظهار داشت: نیاز سالانه بازار ایران به شیرخشک نوزاد ۶۱ میلیون قوطی است که میزان تولید در ۵ ماه نخست سال نسبت به زمان مشابه سال قبل بیشتر بوده و حدودا ۵۰ درصد نیاز کشور تولید شد.
وی اضافه کرد: با وجود این که تولیدکنندگان ارز مورد نیاز خودرا دریافت نکرده بودند تولید بی وقفه ادامه داشت و صنعتگران با اعتباری که نزد شرکت های مادر مواد اولیه داشتند نیازمندی خودرا بدون انتقال ارز تامین کردند.
وی از مذاکرات ثمربخش تولیدکنندگان با سازمان غذا و دارو برای تامین ارز مورد نیاز آگاهی داد و اعلام نمود: برمبنای قول هایی که مسؤولان این سازمان دادند تا هفته آتی ارز مورد نیاز شیرخشک نوزاد تامین خواهد شد.
تحویل زاده درباره ی ارز مورد نیاز تولید ۶۱ میلیون قوطی شیرخشک نوزاد تصریح کرد: ۱۱۰ میلیون دلار برای تولید شیرخشک عادی و رگولار نیاز است و اگر به این عدد نیازمندی تولید شیرخشک های رژیمی و متابولیک را هم اضافه نماییم ارز مورد نیاز ۲۰۰ میلیون دلار خواهد بود.
وی عنوان کرد: قسمتی از شیرخشک های رژیمی تولیدی و بخشی وارداتی است اما شیرخشک های متابولیک بطور کامل وارد می شوند؛ بدین جهت ارزبری آنها بالا است.
رفع محدودیت تا ۴۵ روز آینده
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود افزایش تولید، محدودیت در بازار شیرخشک در چند هفته اخیر اعمال شده است، اظهار داشت: نظر شخصی بنده این است که خانواده ها به سبب ارزان بودن شیرخشک نسبت به غذای سفره نسبت به سال قبل مصرف بیشتری دارند.
وی در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره به اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به این محصول عنوان کرد: نرخ شیرخشک پایین نگه داشته شده در صورتیکه تولیدکنندگان پیشنهاد داده اند دولت یارانه تولید را به خانواده ها اختصاص دهند و در مقابل قیمت شیرخشک نوزاد آزاد شود.
وی معتقد می باشد، ارز ترجیحی و پایین نگه داشتن نرخها سبب می شود تا تولیدکننده سود لازم را نداشته و نتواند توسعه پیدا کند. هم اکنون هزینه های تولید از خرید ماشین آلات تا تامین قوطی و کارتون بسته بندی بسیار بالا رفته اما قیمت محصول نهایی که از طرف سازمان غذا و دارو و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان تعیین می شود با افزایش ۲۰ درصدی بوده است.
تحویل زاده در آخر باتوجه به مثبت بودن مذاکرات تولیدکنندگان با سازمان غذا و دارو عنوان کرد: در صورت اختصاص ارز مورد نیاز تا ۴۵ روز آینده محدودیت فعلی بازار شیرخشک نوزاد رفع خواهد شد.
گفتنی است رییس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد ضمن رد برخی سخنان بازنشر شده وی در رسانه های خارجی فارسی زبان، اصرار کرد مردم اخبار مربوط به شیرخشک را از خبرگزاری های معتبر داخلی پیگیری کنند.

1402/07/03
08:25:27
5.0 / 5
351
تگها: سفر , شركت , فروش
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
آبیاری
persianwet.ir - مالکیت معنوی سایت آبیاری متعلق به مالکین آن می باشد