۱۷ قرارداد دانش بنیان در قسمت کشاورزی به امضا رسید
به گزارش آبیاری، معاون جهادکشاورزی از امضای ۱۷ قرارداد در زمینه های مختلف کودهای زیستی، آفتکش ها، لبنیات بین پژوهشگاه بیوتکنولوژی و بخش خصوصی اطلاع داد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، غلامرضا گل محمدی روز سه شنبه در حاشیه بازدید سومین رویداد و نمایشگاه تکنولوژی های جدید کشاورزی که در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد در جمع خبرنگاران اضافه کرد: این قراردادها در حوزه های کودهای زیستی، مهارگرهای زیستی، نانو کود، پلاسمای سرد، استارترهای صنایع لبنی، نانو فیلتر و نانو پوشش ها است.
وی اضافه کرد: معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، وزارت علوم و سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی از شرکتهای دانش بنیان فناورانه و نوآورانه بخش کشاورزی حمایت می کنند.
وی با تکیه بر این که اجرای زیست بوم نواورانه و فناورانه در قسمت کشاورزی نیازمند مشارکت همه ذینفعان بخش دولتی و خصوصی، دانشگاه ها و سازمان تحقیقات کشاورزی است، عنوان کرد: این فرآیند از ایده های نوآورانه و فناورانه آغاز می شود تا به محصولاتی که به مرحله تجاری رسیده است، برسیم.
معاون وزیر جهادکشاورزی رفع مشکلات شرکتهای دانش بنیان بخصوص در حوزه امکانات و اجاره زمین را یکی از محورهای پشتیبانی از این شرکت ها عنوان نمود و اضافه کرد: با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونت علمی و فناوری وزارت علوم، پارک های فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به دنبال پشتیبانی از دانش بنیان ها هستیم.
تحقق تولید ۱.۸ میلیون تنی محصولات شیلاتی نیازمند اقدامات فناورانه است
سیدحسین حسینی معاون وزیر جهادکشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران هم در این همایش اظهار داشت: بدون رسوخ دانش و بدون استفاده از شرکتهای دانش بنیان امکان تحقق برنامه ۱.۸ میلیون تنی برنامه هفتم توسعه در قسمت شیلات وجود ندارد.
وی اضافه کرد: صنعت شیلات با عنایت به پیچیدگی ها و تنوع کاری که از پیش تولید، حین تولید و بعد از تولید برای تأمین نهاده ها دارد نیازمند رسوخ دانش برای افزایش تولید در واحد سطح و فراوری و تنوع گونه ای است.
رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه دانش برای این پیچیدگی ها نیاز است اظهارداشت: برای حل خیلی از مسائل و مجهولات شیلاتی از شرکتهای دانش بنیان و رسوخ دانش به این صنعت کمک می نماید علاوه بر تنوع بخشی، برای افزایش تولید در واحد سطح، ایجاد ارزش افزوده بهتر، پایداری تولید، تاب اوری تولید حائز اهمیت می باشد.
وی اظهارداشت: ازاین رو ما با هماهنگی با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و برپایه نیاز محور بودن برنامه ها در ۵ راهبرد و بیشتر از ۵۴ مساله روی میز شرکتهای دانش بنیان گذاشتیم.
حسینی افزود: بیشتر از ۵۰ شرکت دانش بنیان تجاری سازی شده و برخی مسائل درحال آزمایش و تحقیقات است.
وی اظهار داشت: به نظر من بدون رسوخ دانش و بدون استفاده از شرکتهای دانش بنیان امکان تحقق برنامه ۱.۸ میلیون تنی برنامه هفتم توسعه در قسمت شیلات وجود ندارد علاوه بر این که ما باید به این رشد برسیم.
وی افزود: پایداری و تاب آوری ما نسبت به تطبیق با اقلیم و صیانت از حیات برای بدست آوردن غذا باید از شرکتهای دانش بنیان استفاده نماییم تا توسعه عمودی در کنار توسعه افقی رخ دهد.
منبع: persianwet.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب