مشاور وزیر جهاد كشاورزی در امور زنان:

صندوق های پشتیبانی از زنان روستایی تقویت می شوند

صندوق های پشتیبانی از زنان روستایی تقویت می شوند

به گزارش آبیاری، مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان اظهار داشت: بمنظور توسعه کسب و کارهای خانگی، صندوق های پشتیبانی از زنان روستایی تقویت می شوند.


به گزارش آبیاری به نقل از خبرگزاری ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، طاهره قیومی اضافه کرد: در این جهت کارگروه های مشورتی با دیگر حوزه های در رابطه با حوزه تعاونی ها و صندوق های زنان روستایی تشکیل و برنامه های هدفمندی برای توسعه کسب و کارهای خانگی زنان روستایی اجرا خواهد شد.

برنامه ریزی برای ارائه خدمات رفاهی، بهداشتی، درمانی و ورزشی به بانوان

مشاور امور زنان وزیر جهاد کشاورزی در نشستی دیگر حول محور سلامت، ورزش و خدمات رفاهی برای کارمندان خصوصاً بانوان، با مسعود نمازی مدیرعامل موسسه جهاد استقلال دیدار و گفت و گو کرد.
در این جلسه برای اجرای طرح غربالگری سلامت و نحوه ارائه خدمات ورزشی و رفاهی به کارکنان تصمیم گیری شد.

مشورت های علمی و تخصصی درباره ی اصلاح الگوی مصرف و امنیت غذایی

قیومی در دیدار با قاسمی رییس شورای سلامت رسانه ملی و مدیر شبکه سلامت نیز درباره ی تولیدات تلویزیونی و برنامه های فرهنگی با موضوع تغذیه سالم خانواده به گفت و گو پرداخت.
برنامه ریزی های فرهنگی، هنری و طرح موضوعات علمی و کارشناسی برای تغییر رویه های غلط در تغذیه خانواده ها تا رسیدن به سفره سلامت از با اهمیت ترین موضوعات جلسه بود.




منبع:

1403/11/04
11:54:56
5.0 / 5
219
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
آبیاری
persianwet.ir - مالکیت معنوی سایت آبیاری متعلق به مالکین آن می باشد