سموم با رعایت بالاترین استاندارد جهانی در کشور مصرف می شود
به گزارش آبیاری، معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه در مصرف سموم بالاترین استانداردهای جهانی را رعایت می نماییم، اظهار داشت: تمامی سموم ثبت شده در ایران دارای استاندارد اتحادیه اروپا هستند.
به گزارش آبیاری به نقل از مهر، علیرضا مهاجر در چهل و سومین سمینار سالانه حفظ نباتات و قرنطینه گیاهی در شیراز، اظهار داشت: استانداردهای وزارت جهاد کشاورزی، حفظ نباتات و دولت ایران بسیار بالا است، سموم پرخطر موجود در چرخه را از مصرف خارج کرده و استفاده از سموم کم خطر را بیشتر سفارش می نماییم.
وی افزود: استفاده از ارقام گیاهی مقاوم، کنترل غیر شیمیایی و بیولوژیک، اجرای تناوب و روش های به زراعی همچون اقدامات صورت گرفته در کاهش مصرف سموم و در نهایت تولید محصول با کیفیت است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن اشاره به این که تأمین امنیت غذایی وظیفه این وزارت خانه است، اضافه کرد: یکی از شاخصهای تأمین امنیت غذایی حفظ و نگهداری از نباتات است.
مهاجر اظهار داشت: با همین هدف هرساله معاونان تولیدات گیاهی، مدیران و مسؤلان حفظ نباتات و مسؤلان اجرایی در قسمت های باغبانی و زراعت کنار هم جمع می شوند که آخرین دستاوردهای علمی کشور و دنیا را مورد بحث و تبادل نظر قرار دهند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: تولید سموم با کیفیت، افزایش ایمنی غذای تولیدی و ارتقاء سطح کمی و کیفی محصولات همچون اهداف سمینار برگزار شده است.
حفظ نباتات رکن اصلی تحقق امنیت غذایی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس هم در این سمینار اظهار داشت: تأمین امنیت غذایی وظیفه اصلی جهاد کشاورزی است و حفظ نباتات بعنوان یکی از ارکان اصلی در تحقق امنیت غذایی می تواند نقش آفرینی کند.
مجتبی دهقان پور اضافه کرد: تأمین امنیت غذایی چهار مؤلفه تولید مطلوب و بهینه، کیفیت تولید، دسترسی مردم به محصولات تولیدی و در نهایت بحث پایداری تولید را شامل می شود.
وی افزود: ۶ دهه فعالیت سازمان پرارزش و توانمند حفظ نباتات نشان داده است که این سازمان در دستیابی به تولید مطلوب و بهینه و پیشگیری از کاهش عملکرد نقش بسزایی دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس بیان نمود: شبکه های پیش آگاهی گسترده سازمان حفظ نباتات و اقدامات صورت گرفته در زمینه مدیریت یکپارچه و مبارزه تلفیقی با آفات و بیماری ها نشان دهنده نقش این سازمان در تأمین غذایی است.
وی اضافه کرد: دستیابی به حداقل میزان سن زدگی در تولید محصول استراتژیک گندم و نظارت بر باقی مانده سموم و آفت کش ها و مدیریت این مورد از دیگر مواردی است که اقدامات اثرگذار سازمان حفظ نباتات در تولید محصول کیفی و پایداری تولید قابل توجه است.
دهقان پور ضمن اشاره به این که مبارزه هوشمندانه با استفاده از فناوری های روز و نرم افزارهای مختلف همچون اقدامات خوب صورت گرفته در حوزه حفظ نباتات است، اظهار نمود: برای اولین بار در کشور مرکز پایش و مدیریت هوشمند کشاورزی در استان فارس بوجود آمده است که در این مرکز حوزه فعالیت حفظ نباتات در زمینه مدیریت عالمانه جلوه پیدا می کند.
وی ضمن اشاره به ناهنجاری های اقلیمی و تاثیر منفی این مورد بر مدیریت آفات و بیماری، اظهار داشت: استانهای جنوبی کشور درگیر سوسک سر خرطومی حنایی خرما و زوال مرکبات هستند که به رغم تلاشهای صورت گرفته توسط سازمان حفظ نباتات، کنترل موفق آفت و بیماری مذکور احتیاج به نگاه ویژه و اقدامات موثرتری دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس ضمن اشاره به این که در زمینه های تولیدی با بیماری های نوپدید، آفات نوظهور و مقاومت علف های هرز به علفکش ها مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: با هدف عارضه یابی، تقویت نقاط قوت و مرتفع ساختن نقاط ضعف، اجرای طرح "افزایش ضریب نفوذ دانش در واحدهای تولیدی از ۲ سال قبل در دستور کار این سازمان قرار گرفت.
منبع: persianwet.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب