مدیركل آفات عمومی اعلام كرد:

مبارزه با هجوم ملخ صحرایی در سطح ۱۱۹ هكتار از اراضی كشور

مبارزه با هجوم ملخ صحرایی در سطح ۱۱۹ هكتار از اراضی كشور

به گزارش آبیاری مدیرکل آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات کشور اظهار داشت: از آغاز آبان ماه تاکنون، مبارزه با آفت ملخ صحرایی در سطح ۱۱۹ هکتار از اراضی دو استان هرمزگان و بوشهر انجام شده است.


«سعید معین» روز پنجشنبه در گفت گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با اشاره به اینکه نخستین دستجات ملخ از کویت، هند و پاکستان به کشور ما سرازیر شده اند، اضافه کرد: عملیات مبارزه با آفت ملخ صحرایی در سطح ۷۵ هکتار در استان بوشهر و ۴۴ هکتار در استان هرمزگان در حال انجام می باشد.
وی اظهارداشت: به علت بارندگی های شدید در شبه جزیره عربستان به نظر می آید دستجات دیگری از ملخ صحرایی از امشب به سمت استان های بوشهر، هرمزگان، خوزستان و فارس هجوم بیاورند.
مدیرکل آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات کشور با اشاره به اینکه در استان های جنوبی آمادگی مبارزه با آفت ملخ صحرایی را داریم، اضافه کرد: سازمان حفظ نباتات کشور آمادگی مبارزه با این آفت در سطح یک میلیون هکتار را دارد.
معین ضمن اشاره به اینکه هجوم سنگین آفت ملخ صحرایی به ایران از بهمن ماه آغاز می شود، خاطرنشان کرد: حالا سازمان حفظ نباتات با تأمین اعتبار و منابع مالی به دنبال تأمین سموم، ماشین آلات و دستگاههای سمپاش است. تا سال جاری در سطح یک میلیون هکتار مبارزه را در استان های جنوبی انجام بدهد.
وی اضافه کرد: حالا میزان اعتبار مورد نیاز این بخش به ستاد بحران کشور ارائه شده است.
به گزارش آبیاری به نقل از ایرنا، در سال ۹۸ هجوم ملخ صحرایی توسط دیده بانی سازمان حفظ نباتات کشور در استان های جنوبی کشور مشاهده شد و نزدیک به یک میلیون هکتار تحت مبارزه قرار گرفت.
در تاریخ ۳۰ بهمن سال ۹۷ مبارزه با ملخ صحرایی در سطح ۷۵۰ هزار هکتار از ۹ استان جنوبی کشور همچون سیستان و بلوچستان، هرمزگان، جنوب کرمان، بوشهر، فارس، خوزستان، کهگیلویه و بویر احمد، ایلام و خراسان جنوبی عملیاتی شد.
ملخ های صحرایی در راه حرکت شان تمام گیاهان زراعی، باغی و حتی علف های هرز را می خورند، این نوع ملخ قدرت پرواز بسیار زیادی دارد و در یک شبانه روز می تواند تا ۱۵۰ کیلومتر پرواز کند.
ملخ صحرایی از کشوری به کشور دیگر و از استانی به استان دیگر می توانند مهاجرت کند.
این نوع از ملخ ها در راه عبور خود با تغذیه از سبزینه های مختلف جنگل ها، باغ های میوه، علوفه، غلات، صیفی و مراتع را از بین می برند و با عنایت به قدرت تخریبی بالایی که دارند سبب قحطی در منطقه مورد هجوم می شوند.




منبع:

1399/09/15
23:07:55
5.0 / 5
1409
تگها: آب , باغ , جزیره , جنگل
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
آبیاری
persianwet.ir - مالکیت معنوی سایت آبیاری متعلق به مالکین آن می باشد