در هفته دولت انجام می شود؛

افتتاح مجهزترین مراکز پایشگری محیط زیست کشور در همدان

افتتاح مجهزترین مراکز پایشگری محیط زیست کشور در همدان

آبیاری: به گزارش آبیاری، همدان مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان از افتتاح مجهزترین مراکز پایشگری محیط زیست کشور در استان اطلاع داد و اعلام نمود: همزمان با هفته دولت پنج طرح زیست محیطی در استان همدان بهره برداری می شود.


به گزارش آبیاری به نقل از ایسنا و به نقل از روابط عمومی محیط زیست همدان، سیده مریم محمدی اظهار نمود: بهره برداری از دستگاه کنترل ذرات کارخانه سیمان اکباتان با نوع دستگاه غبارگیر AIR JET به ظرفیت ۲۸ هزار مترمکعب در ساعت مبتنی بر دانش روز با اختصاص تسهیلات از محل صندوق ملی محیط زیست به میزان ۵۵ میلیاردریال همچون این طرح ها است.
وی افزود: افتتاح تصفیه خانه شرکت صبانور و گام دوم تصفیه خانه شهرک صنایع غذایی بهاران از دیگر طرح های محیط زیستی است که در هفته دولت ۱۴۰۲ افتتاح و بهره برداری خواهد شد.
محمدی اضافه کرد: افتتاح مرکز پایشگری با دستگاه ویدئو وال در جهت پایش برخط (آنلاین) مناطق حفاظت شده، پایش آنلاین صنایع بزرگ و ایستگاه های سنجش کیفیت هوای استان در این هفته شروع می شود که این مرکز همچون مجهزترین مراکز پایشگری محیط زیست کشور است و با هزینه کرد ۱۲ میلیاردریال همزمان با هفته دولت بهره برداری می شود.
ایشان در ادامه با تاکید بر این که اداره کل حفاظت محیط زیست استان با واحدهای صنعتی و خدماتی آلاینده بدون هیچ چشم پوشی و برابر قانون برخورد داشته است، اظهار داشت: خوشبختانه پارسال خیلی از مشکلات واحدهای صنعتی که منجر به آلودگی محیط زیست شده بود، برطرف شده و در این خصوص میتوان به آلایندگی هوا ناشی از فعالیت صنعتی در شهرستان بهار اشاره نمود که از مصوبات سفر ریاست سازمان حفاظت محیط زیست بعنوان نماینده دولت در شهرستان بهار بود.
محمدی اظهار نمود: کانون های انتشار آلایندگی هوا در شهرستان بهار با پیگیری های اداره کل اقدامات زیادی در جهت بهبود شرایط انجام دادند، همچون ارتقاء دستگاه کنترل آلودگی هوای شرکت تولید اسید مهاجر غرب و راه اندازی دستگاه دو جذبی، ارتقاء اقدامات محیط زیستی و نصب دستگاههای کنترل آلودگی هوا توسط شرکت دیانا کاغذ شامل ۹ دستگاه اسکرابر، دو دستگاه اوزون زنی، بیو صافی و اقدامات کنترلی شرکت قارچ کوهستان و کشتارگاه های شهرستان بهار همچون اقدامات بسیار خوبی بود که طی یک سال قبل به انجام رسید.
وی افزود: در این خصوص در همایش ملی صنعت سبز سال ۱۴۰۲ استان همدان ۲۵ کاندیدا از واحدهای صنعتی و خدماتی دارد که امیدواریم از واحدهای صنعتی استان در جمع منتخبان ملی حضور داشته باشند و تندیس صنعت سبز را دریافت نمایند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان در ادامه بررسی تحقق مصوبات هیأت دولت به استان همدان اظهار داشت: علاوه بر موارد بالا از محل مصوبات سفر ریاست جمهور و هیأت دولت به استان همدان، تمامی شهرستان های استان همدان مجهز به دستگاه پایش کیفی هوا شدند.
وی افزود: راه اندازی دو طرح آبرسانی به ارتفاعات برای وحوش در منطقه حفاظت شده لشگردر و شرا، ساخت اسلحه خانه در پاسگاهای محیطبانی، تجهیز و تکمیل تمامی لابراتوار های ادارات حفاظت محیط زیست در سطح استان، انجام طرح های آموزشی و ترویجی و تجهیز یگان حفاظت محیط زیست از راه خرید دوربین های چشمی و دوربین های تله ای پیشرفته برای تصویربرداری نقطه ای از حیات وحش، خرید تجهیزات اطفاء حریق و طراحی شبکه بی سیم مناطق حفاظت شده قسمتی دیگر از اقدامات طی یک سال و نیم گذشته بود.
پروژه راه اندازی پاسگاه محیط بانی گلپرآباد و هوشمندسازی
محمدی از اهداف دیگر اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان را افزایش سطح محافظت از تنوع زیستی و سلب امکان ورود و فعالیت شکارچیان و متخلفان در شش منطقه حفاظت شده تحت مدیریت دانست و تصریح کرد: در این خصوص راه اندازی پاسگاه محیطی بانی منطقه حفاظت شده گلپرآباد ملایر از سال ۹۸ پیشبینی شده بود که سال جاری باهمت دولت مردمی آماده بهره برداری شده است.
وی آغاز عملیات اجرایی هوشمندسازی منطقه حفاظت شده لشگردر را از اقدامات شاخصی دانست که امسال به انجام رسید و بیان نمود: بطور حتم فعال شدن پاسگاه محیط بانی جدید و حضور ۲۴ ساعته محیط بانان در منطقه حفاظت شده گلپرآباد و هوشمندسازی منطقه حفاظت شده لشگردر، شرایط را برای شکارچیان و متخلفان محیط زیستی خیلی سخت می کند و این اقدام گام مؤثری برای حفاظت و پاسداری از تنوع زیستی غنی شهرستان ملایر است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان خاطرنشان کرد: اداره کل حفاظت محیط زیست استان درصدد است تا با هوشمندسازی مناطق حفاظت شده، علاوه بر افزایش حفاظت و افزایش بهره وری، فشار کاری محیط بانان را کاهش داده و عرصه حضور را برای متخلفان سخت و دشوار کند.

وی ضمن اشاره به اهمیت راه اندازی تصفیه خانه در صنایع و شهرک های صنعتی تصریح کرد: از سال قبل تابحال ۲۱ تصفیه خانه صنعتی و خدماتی در استان همدان به بهره برداری رسید که با این اقدام بیشتر از ۲۰۰۰ مترمکعب پساب صنعتی و بهداشتی در روز تصفیه، بازچرخانی و استفاده مجدد می شود. با نظارت بر پسماندهای صنعتی بیشتر از ۱۵۰۰ تن پسماند صنعتی از راه سامانه جامع محیط زیست، مدیریت شده است.
محمدی اظهار داشت: در جهت تکمیل نمودار سازمانی اداره کل، ۲۰ سهمیه استخدامی به حفاظت محیط زیست استان همدان اختصاص یافته که با جذب می تواند بخشی از مشکلات کمبود نیرو را جبران کند، در این خصوص سازمان حفاظت محیط زیست در تلاش است ایثارگرانی را که در آزمون استخدامی پذیرفته شده اند تا آخر سال ۱۴۰۲ جذب این دستگاه کند.



1402/06/06
10:01:46
5.0 / 5
432
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
آبیاری
persianwet.ir - مالکیت معنوی سایت آبیاری متعلق به مالکین آن می باشد