رییس كمیسیون سلامت شورای شهر تهران در گزارش آبیاری

1402 محیط زیستی ترین سال تاریخ بلدیه

1402 محیط زیستی ترین سال تاریخ بلدیه

به گزارش آبیاری، رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با تکیه بر این که با اقدامات در نظر گرفته شده، سال ۱۴۰۲ محیط زیستی ترین سال تاریخ بلدیه خواهد بود، اظهار داشت: در برنامه چهارم توسعه شهر تهران مقرر شده حداکثر دو سال بعد از ابلاغ، شهرداری تهران نسبت به نصب و بهره گیری از تجهیزات کاهنده مصرف آب اقدام نماید.


مهدی پیرهادی در گفتگو با ایسنا، در تشریح اقدامات مدیریت شهری در حوزه محیط زیست در سال ۱۴۰۲ اظهار داشت: در این خصوص ایجاد زیرساخت های طبیعت گردی و بوم گردی در ۵ نقطه از فضاهای موجود با مصالح سازگار با محیط زیست مدنظر قرار گرفته است که با مشارکت بخش خصوصی تا پایان برنامه چهارم توسعه شهر تهران اجرا می گردد.

تدوین دستورالعمل تشویقی توسعه ساختمان های سبز در شهر تهران تا پایان سال
وی با تاکید بر این که تلاش خواهد شد با ایجاد جاذبه هایی در پارک های جنگلی متناسب با قوانین و شرایط و ضوابط جاری فرصت های مناسبی را در تهران فراهم نماییم، اضافه کرد: در همین راستا تدوین آئین نامه مدیریت سبز را خواهیم داشت که برای نخستین بار در سال ۱۴۰۲ به نتیجه می رسد. در واقع تدوین دستورالعمل تشویقی توسعه ساختمان های سبز در شهر تهران تا آخر سال جاری صورت خواهد گرفت که گام موثری در حوزه محیط زیستی قلمداد می شود و در سطح شهر تهران اجرا خواهد شد.
پیرهادی افزود: این مورد که سالجاری محیط زیستی ترین سال تاریخ بلدیه خواهد بود علل بسیاری دارد که همچون آن میتوان به تعریف شاخص ها و چارچوب هایی در حوزه های مختلف محیط زیست شامل تولید انرژی پاک و تجدیدپذیر، تصفیه آب، کاهش مصرف آب و رعایت اصول بهداشتی در حوزه ساخت و سازها و استفاده از مصالح پایدار اشاره نمود که تشویقی هایی برای سازندگان این ساختمان ها در نظر گرفته خواهد شد.

پیگیری کاهش میزان استفاده از چاه ها در تهران با هدف مقابله با پدیده فرونشست زمین
وی تصریح کرد: دستورالعمل ویژه ساختمان های سبز تدوین شده و امیدوارم در صحن شورا پیگیر تصویب آن باشیم تا به نتیجه برسد. در همین مسیر اقدامات دیگری همچون کاهش میزان استفاده از چاه ها در تهران به صورت سالانه با هدف مقابله با پدیده فرونشست زمین هم دنبال خواهد شد.
رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران در قسمت دیگری از صحبت های خود با تکیه بر این که شهرداری تهران اجبار شده تا در ۵۰ ساختمان خود از تجهیزات کاهنده مصرف آب اقدامات لازم را انجام دهد، اضافه کرد: استفاده از تجهیزات کاهنده مصرف آب حداکثر دو سال بعد از ابلاغ برنامه باید انجام شود؛ البته باتوجه به این که تولید این تجهیزات در داخل کشور وجود ندارد، می طلبد که با استفاده از توان سایر کشورها همچون آلمان که تجهیزات خوبی در این عرصه تولید کرده و بسیار هم خوب کار می کند با همکاری وزارت خانه های «صمت و نیرو» کارگروهی برای توسعه تولید این تجهیزات شکل بگیرد. بدون شک در تدوین سند استراتژیک که در مدیریت شهری در این عرصه خواهیم داشت، مبحث بهره گیری از تجهیزات کاهنده مصرف آب در نظر گرفته می شود.




منبع:

1402/02/16
13:38:38
5.0 / 5
487
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵
آبیاری
persianwet.ir - مالکیت معنوی سایت آبیاری متعلق به مالکین آن می باشد