هنوز امید هست
به گزارش آبیاری، خراسان رضوی امنیت غذایی از مهم ترین چالش های جهان است.
به نقل از ویفروم، امنیت غذایی به علت خطرات فاجعه بار در سرتاسر جهان در وضعیت اضطراری قرار دارد و فقط بازه زمانی کوتاهی برای اقدام در اینباره داریم.
غذا موردی است که همه انسان ها در آن مشترک هستند و بر خیلی از جنبه های زندگی تاثیر می گذارد. گرسنگی در خیلی از نقاط جهان به علت درگیری ها، تغییرات آب وهوایی و همه گیری یک مبحث کلیدی است.
جهان با یک سیستم غذایی شکسته روبرو شده که مسئول بیشتر از یک سوم کل انتشار گازهای گلخانه ای جهانی، ۸۰ درصد از جنگل زدایی و عامل اصلی تخریب زیستگاه است.
درگیری های زیادی به علت نبود غذا رخ داده است، بعضی از آنها شامل جنگ آرد در سال ۱۷۷۵ و مقدمه ای برای انقلاب فرانسه بود، شورش های برنج در سال ۱۹۱۸ در ژاپن و شورش های نان مصر در سال ۱۹۷۷ است.
طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، ۱۴۹ میلیون کودک زیر پنج سال با کاهش رشد و ۴۵ درصد از مرگ ومیرها در همین گروه سنی در سال ۲۰۲۰، به سوءتغذیه نسبت داده شده است.
احیای خاک برای بقای ما و نسل های آینده ضروری و خاک بیولوژیکی و قابل درمان است. اقیانوس ها بیشتر از ۷۰ درصد از سطح سیاره ما را پوشانده و بیشتر از ۱۰ درصد غذا را فراهم می کنند، ازاین رو حفاظت و کنترل بهره برداری از اقیانوس ها با قوانین سختگیرانه اهمیت زیادی دارد.
اقدام طلایی برای ریشه کن کردن گرسنگی، ترغیب رهبران جهان به توقف جنگ هاست. درگیری، بزرگترین محرک گرسنگی است و ۷۰ درصد از گرسنگان جهان در مناطقی زندگی می کنند که تحت خشونت قرار دارند.
هنوز امید هست و همه ما باید حالا عمل نماییم چونکه بقای ما و بقای نسل های آینده مسئولیت ماست. ناتوانی در اقدامی در زمینه امنیت غذایی اثرات بی شماری همچون مهاجرت های دسته جمعی و بی ثباتی کشورها خواهد داشت.
منبع: persianwet.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب