هر آن چه که باید در رابطه با تب کریمه کنگو دانست
به گزارش آبیاری، تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی بوده که قابل انتقال بین انسان و دام است. بیماری توسط گزش کنه آلوده یا از راه تماس انسان با خون و بافت های دام آلوده در زمان کشتار دام به انسان منتقل می شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی بوده که قابل انتقال بین انسان و دام است. بیماری توسط گزش کنه آلوده یا از راه تماس انسان با خون و بافت های دام آلوده در زمان کشتار دام و یا خرد کردن گوشت پیش سرد نشده به انسان منتقل می شود.
با توجه به آنکه ویروس در مقابل حرارت حساس است؛ ازاین رو به افراد سفارش می شود که از مصرف جگر خام و نیم پخته اجتناب کنند.
با رعایت موارد بهداشتی همچون استفاده از دستکش و ماسک در هنگام تماس و ذبح دام و خرد کردن گوشت، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، رعایت اصول ایمنی کار به منظور پیشگیری از بروز خراش پوستی و تماس آن با ترشحات دامی، کنترل تردد غیر مجاز دام، انجام سم پاشی های ادواری دام و جایگاه، جمع آوری کود و فضولات دامی و خارج کردن از دامداری، بهسازی و اصلاح ساختار دامداری ها توسط دامداران، کشتار دام در کشتارگاه های مجاز، تهیه گوشت از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی، خودداری از خرید و مصرف گوشت بازرسی نشده و فاقد مهر و برچسب دامپزشکی، پرهیز از خرید و نگهداری هرگونه دام فاقد هویت و قاچاق، خودداری از کشتار دام به صورت غیرمجاز و خارج از کشتارگاه و نگهداری گوشت تازه به مدت ۲۴ و جگر ۴۸ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد در یخچال، راهکارهای جلوگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو به حساب می آید.
لازم به ذکر است؛ با رعایت نکات بهداشتی، این بیماری به سهولت قابل پیشگیری است.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب